Slide background stor konferanse eller mindre arrangement?
vi bistår det tekniske
KONTAKT OSS
Slide background Erfarne teknikere Lyd, lys og AV-teknikk Kunden i sentrum Bekymringsløs teknikk Fleksibel service Slider Image
Slide background Ta kontakt for å høre mer
om hvordan vi kan bistå deres arrangement
Send forespørsel
Kreative løsninger

Visuelle og energigivende lokaler er viktig for at publikum skal være mest mulig mottakelige!

Dedikerte teknikere

Våre teknikere sørger for at teknikken fungerer smertefritt, slik at dere kan fokusere på innholdet

Gjennomgående kvalitet

Alle våre løsninger er gjennomarbeidet og holder samme høye kvalitet som resten av arrangementet

Konferanse og arrangement

tt:tech tilbyr prosjektering, kvalitetssikring og gjennomføring av arrangementer der kvalitet er fokus. Med erfaring som spenner fra små arrangementer til store konferanser med over 400 deltakere i både inn- og utland har vi gode forutsetninger for å sikre at deres arrangement blir en suksess.

Vår styrke ligger i god planlegging og fleksibilitet under arrangementet. Vi gjør grundig research, slik at mulige utfordringer kan takles på best mulig måte underveis i arrangementet. Vi har teknikere som behersker både lyd, lys og AV-tekniske aspekter som presentasjonsavikling og live-streaming av video.

Vi tilbyr også informasjonssystem for taler og konferansier, slik at beskjeder og tid kan flyte umerkelig for publikum frem til scenen.

Dersom dere planlegger et større arrangement anbefaler vi å ta kontakt med oss så snart som mulig for veiledning og hjelp rundt de tekniske aspekter ved arrangementet.

SEND FORESPØRSEL

tt:tech har hatt teknikken på Energi Norges Vinterkonferanse de fire siste årene. Senest var konferansen på Clarion Hotel i Helsinki. Med 12x3 meter lerret og edge-blending av flere prosjektorer ble det visuelle uttrykket særdeles bra.