Slide background Slider image A/V-utleie
gjort enkelt
Kontakt oss
Slide background Stor produktportefølge Spennende tilleggstjenester Konkurransedyktig pris Høy service og kvalitet Rådgivning og skreddersøm av løsninger Våre utleieprodukter Slider Image
Slide background Ta kontakt for å høre mer
om hvordan vi kan bistå deres arrangement
Send forespørsel
Våre utleieprodukter

Vårt utleiesortiment baserer seg i hovedsak på monitorer, men vi leverer også utstyr som prosjektorer, høyttalere og videokameraer ved behov.

Full HD LCD-skjerm

Vi tilbyr LCD-skjermer til visning av for eksempel film og presentasjoner i størrelsene 42'', 46'', 55'', 65'' og 75''.

Full HD LCD-multitouch

Våre multitouch-skjermer egener seg svært godt til visning av interaktiv materiale, som f.eks. visning av 3D-modeller.

Store LED-skjermoppsett

Dersom du er på jakt etter en lyssterk og stor skjerm til visning av innhold er våre LED-skjermer godt egnet til dette. De kan leveres i størrelser opp til 2 x 4 meter.

Våre tilleggstjenester

Ved utleie av skjerm kan vil tilby flere spennende tilleggstjenester

Instragramfeed

Vi setter opp en instagramfeed som viser bilder fra en gitt #hastag i et gitt tidsrom. Slik at dere f.eks kan holde en bildekonkurranse og samtidig vise innsendte bilder på skjerm.

Twitterfeed

Vi setter opp en en twitterfeed som kan vise tweet’s fra en gitt #hastag. Dette kan gi publikum en mulighet til å interagere med dere og f.eks gi kommentarer og liknende.

Lyssetting av stand

Hvis dere ønsker farget lys på standen for å forbedre det visuelle uttrykket kan vi levere flere ulike oppsett. Farget lys vil gjøre at deres stand skiller seg godt ut i mengden.

Høyttalere

Dersom dere skal vise film med lyd eller spille musikk på stand trenger dere høyttalere, da skjermene ikke leveres med dette som standard.

Avspilling

Ved leie av avspillingsmaskin sender dere ønsket innhold til oss på forhånd, så sørger vi for at alt er klart til dere ankommer standen.

Spørreundersøkelse

Vi setter opp et spørreskjema til skjermen og supplementerer med mus og tastatur slik at besøkende kan svare på spørsmål eller f.eks melde seg på interesseliste.